Cocu geeft toe: 'In het begin van seizoen was hij soms niet honderd procent fit'

Cocu geeft toe: 'In het begin van seizoen was hij soms niet honderd procent fit'

Gepubliceerd: woensdag 19 oktober 2016 om 08:28wo 19-10-2016 om 08:28

Phillip Cocu erkent dat Andrés Guardado dit seizoen niet in grote vorm is. In de laatste weken voor zijn blessure zag de PSV-trainer verbetering. Voor het Champions League-duel met Bayern München kan hij weer beschikken over de Mexicaan.

"In het begin van het seizoen was hij soms niet honderd procent fit", zei Cocu volgens het Eindhovens Dagblad tijdens een persconferentie. "Zonder dat hij door een ondergrens zakte, was dat af en toe merkbaar. De laatste weken zag ik dat hij het verschil weer kon maken, totdat hij geblesseerd raakte."

Tegen Bayern München keert Guardado woensdag terug in de basis. "Nu is hij gelukkig weer inzetbaar en kan hij laten zien dat hij belangrijk voor ons is." In de voorgaande seizoenen was Guardado van onschatbare waarde voor PSV. Hij had een belangrijk aandeel in de beide landstitels van de Eindhovenaren. In de zomer van 2014 kwam hij over van Valencia.

Poll

Terecht dat Guardado terugkeert in de basis?

(159 stemmen)

Plaats een reactie

woensdag 19 oktober 2016 om 08:41
PSV heeft toen der tijd echt goud binnen gehaald met Guardado hij bracht de ervaring en rust die Ajax de afgelopen twee seizoenen zo miste een super zet.

Verwacht wel dat dit zijn laatste seizoen is , zijn niveau is inderdaad wel echt minder als de laatste twee jaar.
Vind ik leuk
woensdag 19 oktober 2016 om 10:24
Mi amigoooo Guardado jalalalalalalaalalala
[Reactie gewijzigd op woensdag 19 oktober 2016 om 10:24]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws