Petrovic tevreden met 'ongelofelijk talent': 'Toen misschien wel de beste'

Petrovic tevreden met 'ongelofelijk talent': 'Toen misschien wel de beste'

Gepubliceerd: dinsdag 25 oktober 2016 om 10:58di 25-10-2016 om 10:58

Het zijn geen makkelijke tijden voor ADO Den Haag-verdediger José San Roman. De Spanjaard kent een flinke taalbarrière, waardoor trainer Zeljko Petrovic de laatste tijd steeds de voorkeur aan anderen geeft.

"San Roman heeft uitstekende wedstrijden gespeeld, maar ook een paar mindere. Toen dacht ik dat het misschien aan de taalbarrière lag", aldus Petrovic tegenover Omroep West. De oefenmeester probeerde het zodoende met zowel Tom Beugelsdijk als Thomas Meissner op zijn positie. "Je zag tegen Zwolle twee acties die ook communicatief niet goed waren, of dat zij elkaar niet begrepen. Je zag dat met name bij die tweede goal. Daar gingen meer mensen de fout in."

"Toen dacht ik dat het tijd was voor Tyronne Ebuehi", vervolgt de Montenegrijnse coach, die lovend is over de back. "Ebuehi doet het nu ook goed. De laatste wedstrijd vond ik hem misschien wel de beste en tegen Ajax deed hij het ook goed. Wij zijn hartstikke blij met Ebuehi. Het is voor de club belangrijk om binnenkort met hem te gaan zitten en te verlengen. Hij is een ongelofelijk talent." ADO Den Haag neemt het dinsdagavond in de KNVB Beker op tegen Telstar. Tegen de IJmuidenaren lijkt San Roman weer speelminuten te krijgen. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws