'We hebben vooral Ajacieden en Feyenoorders in ons team, die willen graag winnen'

'We hebben vooral Ajacieden en Feyenoorders in ons team, die willen graag winnen'

26-10-2016 17:12
2

Bij Kozakken Boys is alles momenteel gericht op de kraker tegen Ajax. Ook bij Berry Powel, die eerder voor onder meer FC Groningen en het Spaanse Elche actief was. Dat Ajax diverse basiskrachten niet opstelt, is volgens de spits alleen maar een voordeel voor de Amsterdammers.

"Ajax neemt een hoop Jong Ajax-spelers mee, maar die hebben een paar aardige uitslagen neergezet in de Jupiler League", zegt Powel tegen Tweededivisie.org. "Ze hebben natuurlijk ook wel een grote selectie in Amsterdam. Dat kan een voordeel zijn, want de spelers die nu een kans krijgen zullen misschien niet denken: dit wordt een makkie."

Bij Kozakken Boys willen ze niets liever dan van Ajax winnen. "We hebben vooral Ajacieden en Feyenoorders in ons team", zegt Powel. "De Feyenoorders willen sowieso winnen en de Ajacieden vinden het ook mooi dat ze tegen hun favoriete club mogen spelen, die willen ook graag winnen. De trainer (Danny Buijs, red.) is een echte Feyenoorder en die wil ook niets liever dan over een paar dagen binnenkomen in De Kuip met de boodschap: wij hebben Ajax verslagen."