Van Wolfswinkel: 'Ook nog eens het overzicht, een compleet plaatje'

Van Wolfswinkel: 'Ook nog eens het overzicht, een compleet plaatje'

29-10-2016 13:05
2

De voetbalroutes die Ricky van Wolfswinkel en Adnane Tighadouini bewandelden, vertonen opvallend veel gelijkenissen. Beide Vitesse-spelers redden het niet in de Europese subtop en keerden terug in Arnhem.

Van Wolfswinkel beleefde ongelukkige avonturen bij Norwich City, AS Saint-Étienne en Real Betis en Tighadouini kon geen basisplaats afdwingen bij Málaga. Inmiddels is het tweetal weer gelukkig bij Vitesse. Tighadouini heeft bewondering voor zijn ploeggenoot. "Natuurlijk, hij was in de jeugd al een goede speler. Je zag dat hij vroeg bij het eerste kwam en ook debuteerde. Bij de jeugd kijk je daar altijd tegen op en denk je: dat wil ik ook", vertelt hij aan de NOS.

Wedden

Meer odds

Van Wolfswinkel is op zijn beurt lovend over zijn collega. "Hij kon echt heel goed voetballen, maar dat zijn er heel veel in de jeugd. Alleen heeft hij wel een bepaalde mentaliteit, waardoor hij is komen bovendrijven." Hij is sterk en heeft een geweldige individuele actie. En hij heeft ook nog eens het overzicht, het is een compleet plaatje."