Elia treft oude club: Dan kom ik in Den Haag en scheldt iedereen me uit

Elia treft oude club: "Dan kom ik in Den Haag en scheldt iedereen me uit"

29-10-2016 13:18
2

Feyenoord treft ADO Den Haag in de achtste finales van de KNVB beker. Een speciaal duel voor Feyenoorder Eljero Elia, die zelf doorbrak in het groen-geel van de Hofstad-club.

"Dat is altijd leuk, tegen mijn oude club. Dan kom ik in Den Haag en dan scheldt iedereen me uit", vertelt Elia lachend voor de camera van Feyenoord TV. "Dat gaat altijd zo. Als je in de stad bent kom je altijd jongens tegen die voor ADO Den Haag zijn."

De buitenspeler maakte afgelopen week zijn rentree tijdens het bekerduel met Excelsior, na een slepende schouderblessure. "Het was wel even wennen, ik vond zelf niet dat ik denderend speelde. Maar uiteindelijk komt rendement voor alles, en ik scoorde gelukkig na een mooie assist van Rick (Karsdorp, red.)."

Aankomend weekend wacht sc Heerenveen, een ploeg die in een uitstekende vorm steekt. "Ik weet dat ze goede buitenspelers hebben en een lange spits. Stijn Schaars speelt daar nu, en ze hebben een jong centrum. Het is een heel jong en fris team." De buitenspeler benadert de wedstrijd tegen de Friezen als elke andere wedstrijd. "Wij gaan van onze eigen kracht uit, we onderschatten niemand", besluit Elia.