Gênante ruzie bij Sparta: Ze zijn nu in de kleedkamer aan het vechten, denk ik

Gênante ruzie bij Sparta: "Ze zijn nu in de kleedkamer aan het vechten, denk ik"

zondag 30 oktober 2016 om 08:56

Bij Sparta zal er zondag of maandag waarschijnlijk een hartig woordje worden gesproken met Thomas Verhaar en Loris Brogno. De twee aanvallers kregen het in de slotfase van het uitduel met Heracles Almelo aan de stok toen er een penalty werd toegekend aan de Rotterdammers. 

Sparta-captain Michel Breuer zag het opvallende incident van een afstandje aan. "Ze wilden hem allebei nemen, dat begrijp je hartstikke goed. Loris heeft er dit seizoen al twee gemaakt, maar Thomas heeft er vorig seizoen vijf gemaakt. Voor de wedstrijd was het duidelijk: Zakaria El Azzouzi stond op één, Thomas kwam daarna. Lloris stond niet op het lijstje, omdat hij niet in de basis stond", aldus de routinier in gesprek met FOX Sports. 

"Dat zag er een beetje lelijk uit. We moeten het er even over gaan hebben hoe we zoiets voortaan oplossen als er iemand in het veld komt", vervolgde Breuer. "Nogmaals: het ziet er niet goed uit, maar laten we het allemaal niet te zwaar maken. Of ik er als aanvoerder iets aan had kunnen doen? Ja, ik had hem kunnen nemen, haha. Even mijn joker inzetten."

"Zoiets moet niet te lang duren, dan wordt het komedie. Dat willen we niet. Dit zie je wel vaker, maar we moeten het niet meer doen. Ze zijn nu in de kleedkamer aan het vechten, denk ik, haha." Verhaar miste de penalty, waardoor het duel uiteindelijk eindigde in een remise. 

Lees ook: 'Als ze willen knokken, sluit ik ze op in de wc. Na een uur gaat de deur open'

Plaats een reactie

Lemon +1236
zondag 30 oktober 2016 om 10:46
Lijstjes of niet, maar die Verhaar zat sowieso niet lekker in de wedstrijd. Dat Brogno die pingel dan claimt, kun je het zijne van vinden. Maar als je de aangewezen man bent om die pingel te nemen, kun je beter verantwoordelijkheid nemen en die pingel (met tegenzin) afstaan, waarop je later die Brogno kunt aanpakken als ploeg/trainer.

Dat Verhaar na het missen van die pingel zo veel misplaatst misbaar naar Brogno maakt, kan ik dus echt niet over. Je maakt samen ruzie, claimt de verantwoordelijkheid, mist vervolgens en legt de schuld bij de jonge hond.

Lijstjes zijn leuk, maar je kon zien aankomen dat Verhaar hoe dan ook zou missen, vandaar dat Brogno waarschijnlijk meer dan gemiddeld die bal wou nemen ondanks de gemaakte afspraken.
Vind ik leuk
zondag 30 oktober 2016 om 11:08
Is het nou Loris of Lloris? :D
Vind ik leuk
zondag 30 oktober 2016 om 12:08
Ik snap die Brogno wel.
De man speelt prima en is topscorer.
Staat er desnoods om onbegrijpelijke redenen naast en wil zich profileren.

Als die Pastoor gewoon normaal doet en hem opstelt krijg je ook niet van dit soort genante verrtoningen.
Vind ik leuk
zondag 30 oktober 2016 om 12:15
Als ik aanvoerder was geweest hadden ik die twee kleuters weggestuurd en hem zelf genomen. Dit was gedoemd te mislukken.
Vind ik leuk
Busk +623
zondag 30 oktober 2016 om 13:01
"Sparta-captain Michel Breuer zag het opvallende incident van een afstandje aan"
Voor zulke situaties staat een aanvoerder in het veld.
Uiteindelijk heeft die ook de beslissing genomen wie 'm neemt. Maar dat liep verkeerd af.
Maar ik denk dat je als aanvoerder meteen in moet grijpen. Zulke dingen zullen besproken zijn. Brogno moet zich daarbij neerleggen, of het zelf bij de aanvoerder aangeven.
Staan ruziën, komt erg onprofessioneel over.
[Reactie gewijzigd op zondag 30 oktober 2016 om 13:28]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Gênante ruzie bij Sparta: "Ze zijn nu in de kleedkamer aan het vechten, denk ik"