Gênante ruzie bij Sparta: Ze zijn nu in de kleedkamer aan het vechten, denk ik

Gênante ruzie bij Sparta: "Ze zijn nu in de kleedkamer aan het vechten, denk ik"

30-10-2016 08:56
5

Bij Sparta zal er zondag of maandag waarschijnlijk een hartig woordje worden gesproken met Thomas Verhaar en Loris Brogno. De twee aanvallers kregen het in de slotfase van het uitduel met Heracles Almelo aan de stok toen er een penalty werd toegekend aan de Rotterdammers. 

Sparta-captain Michel Breuer zag het opvallende incident van een afstandje aan. "Ze wilden hem allebei nemen, dat begrijp je hartstikke goed. Loris heeft er dit seizoen al twee gemaakt, maar Thomas heeft er vorig seizoen vijf gemaakt. Voor de wedstrijd was het duidelijk: Zakaria El Azzouzi stond op één, Thomas kwam daarna. Lloris stond niet op het lijstje, omdat hij niet in de basis stond", aldus de routinier in gesprek met FOX Sports. 

"Dat zag er een beetje lelijk uit. We moeten het er even over gaan hebben hoe we zoiets voortaan oplossen als er iemand in het veld komt", vervolgde Breuer. "Nogmaals: het ziet er niet goed uit, maar laten we het allemaal niet te zwaar maken. Of ik er als aanvoerder iets aan had kunnen doen? Ja, ik had hem kunnen nemen, haha. Even mijn joker inzetten."

"Zoiets moet niet te lang duren, dan wordt het komedie. Dat willen we niet. Dit zie je wel vaker, maar we moeten het niet meer doen. Ze zijn nu in de kleedkamer aan het vechten, denk ik, haha." Verhaar miste de penalty, waardoor het duel uiteindelijk eindigde in een remise. 

Lees ook: 'Als ze willen knokken, sluit ik ze op in de wc. Na een uur gaat de deur open'