Italiaanse kranten weten het zeker: 'Het is gedaan met De Boer na nieuw debacle'

Italiaanse kranten weten het zeker: 'Het is gedaan met De Boer na nieuw debacle'

31-10-2016 07:25
28

De Italiaanse media weten het zeker: Frank de Boer is niet lang de manager van Internazionale meer. Hij verloor zondag met zijn ploeg bij Sampdoria (1-0) en ligt weer zwaar onder vuur.

Diverse kranten stellen zondagavond en maandag na het debacle tegen Sampdoria dat het avontuur van De Boer in Milaan voorbij is. Opvallend is dat De Boer zondagavond tegen Sampdoria tien spelers op de bank van Inter zette en voor Gabriel 'Gabigol' Barbosa en Stevan Jovetic geen plek had. De Boer liet hen buiten de selectie.

'De Boer ziet heksen', illustreert La Gazzetta dello Sport op de voorpagina. 'Sampdoria en Quagliarella zorgen voor crisis bij Inter. De club heeft besloten om De Boer te laten gaan, alleen is nog niet bekend wanneer dat gebeurt.' Ook Corriere dello Sport weet dat het einde van De Boer nabij is. 'De Boer, het is gedaan', kopt die krant.

'De Hollandse coach van Inter heeft geen toekomst meer bij Inter', luidt de berichtgeving. Inmiddels wordt Leonardo in verschillende media nadrukkelijk als vervanger voor De Boer genoemd, met Laurent Blanc, Stefano Pioli en Francesco Guidolin als andere kandidaten. 'Sampdoria brengt De Boer opnieuw in gevaar', besluit Tuttosport de analyses van de kranten.