'Utrecht kan Haller in winterstop alsnog voor acht miljoen euro kwijtraken'

'Utrecht kan Haller in winterstop alsnog voor acht miljoen euro kwijtraken'

31-10-2016 16:04
5

Het was een tijdje stil, maar Sébastien Haller wordt maandag opnieuw in verband gebracht met een vertrek bij FC Utrecht. SS Lazio is bereid om diep in de buidel te tasten.

Dat meldt Il Messaggero. De Italiaanse krant schrijft dat Lazio een bedrag van rond de acht miljoen euro heeft vrijgemaakt voor Haller, die de stand-in van Ciro Immobile moet worden. Immobile is dit seizoen herboren in Rome en was al goed voor negen doelpunten in elf competitiewedstrijden.

Wedden

Meer odds

Vóórdat Lazio werk gaat maken van de komst van Haller, moet er wel worden verkocht. De tegenvallende en blessuregevoelige Filip Djordjevic staat op de nominatie om te vertrekken en kan rekenen op lichte belangstelling van Olympique Lyon en Middlesbrough.

De 22-jarige Haller is ondertussen bezig aan een redelijk seizoen bij Utrecht. In elf competitieduels scoorde de Franse spits vijf keer. In de zomer ging hij niet in op de concrete belangstelling van onder meer Norwich City, terwijl ook clubs als Newcastle United en Southampton interesse hadden. Bij Lazio kan hij drie Nederlanders tegenkomen: Wesley Hoedt, Stefan de Vrij en Ricardo Kishna.