In het kort: Schmeichel voorlopig uit de roulatie, PEC-aanvaller geselecteerd

In het kort: Schmeichel voorlopig uit de roulatie, PEC-aanvaller geselecteerd

03-11-2016 15:18
2

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Domper voor Leicester City
Een forse tegenvaller voor Leicester City. Kasper Schmeichel blijkt woensdagavond zijn hand te hebben gebroken tijdens het Champions League-duel met Sporting Portugal. Volgens Engelse media is de Deense doelman minimaal vier weken uit de roulatie. Opvallend genoeg speelde Schmeichel de wedstrijd wel vol. 

Thomas geselecteerd voor nationale ploeg
Ryan Thomas is opgeroepen voor het nationale team van Nieuw-Zeeland. De aanvallende middenvelder maakt onderdeel uit van de selectie voor een dubbele ontmoeting met Nieuw-Caledonië in de strijd om WK-kwalificatie. Thomas (21) kwam tot op heden tot vijf interlands. 

Wigan Athletic strikt coach United onder 21
Warren Joyce, coach van Manchester United onder 21, gaat per direct aan de slag als manager bij Wigan Athletic. De 51-jarige oefenmeester heeft voor drieëneenhalf jaar getekend bij de club uit het Championship. Joyce volgt Gary Caldwell op, die vorige week ontslagen werd vanwege tegenvallende resultaten.

Juventus weet maar niet te winnen met Kuipers als scheidsrechter
Vier keer floot arbiter Björn Kuipers een Europees duel van Juventus - en al die wedstrijden wisten de Italianen niet in winst om te zetten. Woensdagavond kwam Juventus niet verder dan 1-1 tegen Olympique Lyon, terwijl onder Kuipers eerder al werd verloren van Fulham (4-1) en gelijkgespeeld tegen Fiorentina en Borussia Mönchengladbach (beide 1-1).