'Feyenoorder op weg naar de uitgang: tóch basisplaats tegen Go Ahead'

'Feyenoorder op weg naar de uitgang: tóch basisplaats tegen Go Ahead'

05-11-2016 07:59
5

Pär Hansson staat zondag noodgedwongen onder de lat bij Feyenoord, meldt het Algemeen Dagblad. De dertigjarige doelman moet als vervanger van de geblesseerde Brad Jones opdraven, heeft het goed naar zijn zin, maar is op weg naar de uitgang van De Kuip.

De goalie heeft namelijk weinig perspectief bij Feyenoord; FC Midtjylland wil hem in de winterstop halen. Hansson heeft een aflopend contract in Rotterdam-Zuid en wil aan spelen toekomen. Een vertrek is bespreekbaar, omdat doelman Warner Hahn weer bijna fit is. Binnenkort volgt er een gesprek over het toekomstperspectief van Hansson bij Feyenoord.

Overigens moet Feyenoord het in Deventer zonder Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena doen. Daarom spelen Marko Vejinovic en Renato Tapia weer op het middenveld, zo luidt de vermoedelijke opstelling van het dagblad. In de voorhoede krijgt Eljero Elia waarschijnlijk opnieuw de voorkeur boven Bilal Basacikoglu. Ook Jens Toornstra speelt.

Vermoedelijke opstelling: Hansson; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; Vejinovic, Kuyt, Tapia; Toornstra, Jörgensen en Elia