Koeman ontvangt toptalent uit Noorwegen: Grootste transfer in clubhistorie

Koeman ontvangt toptalent uit Noorwegen: "Grootste transfer in clubhistorie"

Gepubliceerd: dinsdag 8 november 2016 om 22:31di 08-11-2016 om 22:31

Ronald Koeman staat op het punt één van de grootste talenten van Noorwegen naar Everton te halen. De eerste onderhandelingen met Rafik Zekhnini zijn inmiddels bezig.

Zekhnini is een achttienjarige aanvaller, die onder contract staat bij het Noorse Odds BK. De club heeft zijn talent toestemming gegeven om naar Liverpool af te reizen, meldt Varden. Daar praat hij met het bestuur en de technische staf van Everton, onder aanvoering van Koeman.

Einar Handlykken, technisch directeur van Odds, bevestigt dat de onderhandelingen gaande zijn. Het gaat volgens hem om de 'grootste transfer in de historie van de club'. Zekhini, die in 22 competitiewedstrijden goed was voor vijf doelpunten, beschikt over een contract tot de zomer van 2017.

De aanvaller is dankbaar voor de houding van Odds, dat bereid is om mee te werken nu het seizoen in Noorwegen is afgelopen. "In de voetballerij kan het snel gaan", stelt de jonge hoofdrolspeler. "Het is erg fijn hoe de club zich opstelt. Het is mogelijk nu al tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière."

Plaats een reactie

Het laatste formule 1 nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws