Frank heeft na zijn ontslag circa 500 brieven gekregen van Inter-fans

"Frank heeft na zijn ontslag circa 500 brieven gekregen van Inter-fans"

08-11-2016 22:45
9

Frank de Boer is na zijn ontslag bij Internazionale overstelpt met honderden brieven van Internazionale-fans. Dat laat zaakwaarnemer Guido Albers dinsdagavond weten.

De Boer moest vorige week na een competitienederlaag tegen Sampdoria vertrekken van de Inter-leiding. "Aan de supporters heeft het niet gelegen", reageert Albers tegenover FCInter1908. "Hij heeft na zijn ontslag circa 500 brieven gekregen van Inter-fans, waaronder mensen die de club al 20 of 25 jaar supporten. Zij zagen eindelijk wat veranderen."

Wedden

Meer odds

Voor die veranderingen waren sommige Inter-spelers echter niet klaar, meent de zaakwaarnemer. Hij ontkent dat De Boer te hard was voor zijn spelers. "Op de training moeten de spelers hard werken, maar niet iedereen deed dat. Het zijn professionele voetballers, professionals die om 9.45 uur aan hun dag beginnen. Kom op, dat is ongelooflijk."

"Het is duidelijk dat De Boer veel impact had op de spelersgroep. Veel spelers wilden veranderen, maar sommige spelers ook niet. Dat maakte het heel lastig voor hem. Als er een negatieve sfeer is met allemaal lange gezichten is het moeilijk om wat voor elkaar te krijgen. De grootte van de Inter-selectie maakt het ook niet makkelijk. 29 spelers in de selectie, geen enkele topclub heeft dat!"