ADO-jongeling: Vreselijk om te zien. Ik wens hem veel beterschap

ADO-jongeling: "Vreselijk om te zien. Ik wens hem veel beterschap"

10-11-2016 16:16
5

Hector Hevel krijgt een kans bij ADO Den Haag. De twintigjarige middenvelder mag rekenen op meer speelminuten na het wegvallen van Aaron Meijers en Kevin Jansen, die langdurig buitenspel staat door een gescheurde kruisband. Hevel zag zijn teamgenoot schreeuwend naar de grond gaan.

Hevel had zaterdag tegen Willem II zijn eerste basisplaats van dit seizoen bij ADO. Juist in die wedstrijd sloeg het noodlot toe voor Jansen. "Vreselijk om te zien", zegt Hevel in het Algemeen Dagblad. "Ik wens hem veel beterschap, want dit zijn vervelende blessures."

Meijers is al wat langer uit de roulatie vanwege een kruisbandblessure, maar zijn herstel voorloopt voorspoedig en het is de bedoeling dat hij in de winterstop terugkeert. Hevel zal de komende weken dus meer speeltijd krijgen. "Dat is misschien wel zo, maar ik heb liever dat zijn (Jansen, red.) ook goed is", aldus de jonge ADO-middenvelder.

Zijn eerste minuten voor de Residentieclub maakte Hevel al in 2014, toen hij een invalbeurt maakte tegen FC Dordrecht. Hij is afkomstig uit de jeugd van ADO.