Van der Heijden: 'Daar heb ik afgelopen zomer wel over getwijfeld'

Van der Heijden: 'Daar heb ik afgelopen zomer wel over getwijfeld'

10-11-2016 20:37
5

Jan-Arie van der Heijden weet nog steeds niet waarom hij vorig seizoen bij Feyenoord zijn basisplaats verloor. Tijdens de reeks van zeven nederlagen op rij werd Van der Heijden gepasseerd door Giovanni van Bronckhorst.

"Ik denk dat het ook te maken heeft met die reeks met slechte resultaten", aldus Van der Heijden tegenover Feyenoord TV. "Of misschien moest ik nog wat wennen. Ik weet wel dat ik een tijdje nodig hem om aan te passen want dat was bij Vitesse ook al zo. Ik heb tijdens de afgelopen zomer wel getwijfeld of ik nog speelminuten zou maken. Ik denk ook niet dat ik een moeilijke jongen ben maar dat is niet wat telt. Ik haalde een goed niveau en wist dat mijn kans zou komen."

"Als je kijkt naar het aantal speelminuten dat ik nu maak in vergelijking met vorig seizoen... Het kan verkeren", vervolgt Van der Heijden. "Ik kan niet ontkennen dat er vorig seizoen periodes zijn geweest waarin ik het zwaar had. Ik hoopte dat er een kans zou komen en dat duurde ook even. Toen die kans kwam, heb ik hem ook gepakt."