Het is geweldig om te zien wat Ronald Koeman daar aan het doen is

"Het is geweldig om te zien wat Ronald Koeman daar aan het doen is"

10-11-2016 23:28
1

Tim Howard vindt dat Ronald Koeman momenteel uitstekend werk levert bij Everton. De inmiddels 37-jarige doelman heeft hoge verwachtingen van The Toffees en de Nederlandse manager.

"Everton kan zich zonder twijfel mengen in de strijd om de Champions League-plaatsen", wordt Howard, die jaren onder de lat stond op Goodison Park, geciteerd door De Telegraaf. "Het is geweldig om te zien wat Ronald Koeman daar aan het doen is. Ik spreek nog veel met de spelers. Het leven is momenteel goed bij Everton."

"Ze spelen goed en de nieuwe eigenaar duwt de club in de goede richting", vervolgt Howard, die tegenwoordig voor Colorado Rapids uitkomt. "Ze zijn bereid te investeren en de club staat er goed op bij heel veel mensen. Ik twijfel er dan ook niet aan dat ze topspelers aan kunnen trekken." Eigenaar Farhad Moshiri kondigde al aan dat Koeman in januari een flinke som geld mag uitgeven.

Howard speelde tussen 2006 en 2016 meer dan 400 wedstrijden voor Everton. De 110-voudig international van Amerika werd deze zomer onder de lat bij de equipe van Koeman opgevolgd door Maarten Stekelenburg.