Horgan (links op de foto) in actie in de Europa League

'PSV stuurt scout naar Oostenrijk: bovengemiddelde interesse voor international'

'PSV stuurt scout naar Oostenrijk: bovengemiddelde interesse voor international'

12-11-2016 08:50
1

PSV is één van de clubs die de verrichtingen van Daryl Horgan op de voet volgt. Jan Vennegoor of Hesselink, scout van de Eindhovenaren, is zaterdagavond aanwezig bij de interland tussen Oostenrijk en Ierland om de aanvaller te bekijken. 

Dat melden Ierse media dit weekend. Op een gepubliceerde lijst is te zien dat Vennegoor of Hesselink namens PSV op de tribune zit bij het WK-kwalificatieduel. De oud-spits is zeker niet de enige scout die de wedstrijd komt bekijken. Ook collega's van onder meer Bayer Leverkusen, Manchester United, Celtic, Olympique Marseille, Anderlecht en Sevilla zijn aanwezig.

Horgan (24) zou het voornaamste doelwit zijn van PSV en alle andere scouts. De Ierse vleugelaanvaller is dé sterspeler van Dundalk FC. De Ierse topclub is dit seizoen één van de tegenstanders van AZ in de Europa League. Twee maanden geleden speelde AZ in eigen huis met 1-1 gelijk tegen Dundalk. Eind november volgt de return. Dit seizoen maakte Horgan negen doelpunten in 31 competitieduels namens zijn werkgever. Oostenrijk en Ierland spelen om 18.00 uur tegen elkaar in Wenen.