'Tottenham weigert te voldoen aan eisen van sterspelers: vertrek dreigt'

'Tottenham weigert te voldoen aan eisen van sterspelers: vertrek dreigt'

14-11-2016 19:54
9

Tottenham Hotspur dreigt Harry Kane en Hugo Lloris kwijt te raken als de huidige salarisstructuur niet op de schop gaat. De sterspelers, die nog vastliggen tot 2020 en 2019, eisen een salaris dat de Londense club weigert op te hoesten.

Dat meldt The Daily Mail. Kane meent dat hij recht heeft op een salaris dat in de buurt komt van dat van Jamie Vardy en Daniel Sturridge. De collega-internationals verdienen zo'n 140 duizend euro per week bij respectievelijk Leicester City en Liverpool. Momenteel heeft de topscorer van de Premier League van het voorbije seizoen een salarisstrookje van bijna 70.000 euro.

Tottenham dacht Kane te verleiden met een salarisverhoging van zo'n twintigduizend euro, maar kwam van een koude kermis thuis. Zowel de gesprekken met de 23-jarige spits als met Lloris liggen momenteel stil. Het werd eerder al duidelijk dat de onderhandelingen met de Franse doelman muurvast zitten. Beide steunpilaren willen bij de Spurs blijven, maar zijn niet van plan water bij de wijn te doen.

Tottenham Hotspur verlengde sinds eind vorig seizoen al de verbintenissen van Dele Alli, Eric Dier, Danny Rose en Kyle Walker. Ook Christian Eriksen tekende na lang gesteggel een nieuw contract. Hij verdient nu ruim 80.000 euro per week. Van Jan Vertonghen en Erik Lamela wordt verwacht dat ze snel bijtekenen.