'Engelse aanvalsleider van 32,5 miljoen aast op winterse exit bij Liverpool'

'Engelse aanvalsleider van 32,5 miljoen aast op winterse exit bij Liverpool'

15-11-2016 08:56
1

Daniel Sturridge aast op meer speeltijd en heeft bij Liverpool momenteel niet meer dan een bijrol. Het elftal van Jürgen Klopp staat en de Duitse manager wijkt niet af van zijn vaste namen. Een winterse transfer van de aanvaller lonkt daarom.

The Daily Mirror meldt dat Sturridge op het punt staat om te vertrekken bij Liverpool. De 27-jarige linkspoot liet onlangs nog weten dat hij voor zijn kans wil strijden, maar de boulevardkrant gelooft daar niet in. Sturridge moet Roberto Firmino en Divock Origi voor zich dulden, aangezien zij door Klopp als betere teamspelers worden gezien.

West Ham United en Stoke City zitten op het vinkentouw voor de aanvaller, die per week 140.000 euro opstrijkt bij Liverpool. De twee clubs gaan het transfergevecht aan om de felbegeerde handtekening van de speler die een waarde heeft van ongeveer 32,5 miljoen euro. Bij het Engelse nationale team speelde Sturridge wél mee. Interim-manager Gareth Southgate liet ook weten dat hij de aanvaller wel een teamspeler vindt.