'Manchester United bekijkt potentiële Zlatan-opvolger van zestig miljoen'

'Manchester United bekijkt potentiële Zlatan-opvolger van zestig miljoen'

15-11-2016 12:16
6

André Silva mag zich in de belangstelling van Manchester United verheugen. De Engelse grootmacht is onder de indruk van de 21-jarige goalgetter van FC Porto.

Dat meldt The Daily Record dinsdag. Silva manifesteert zich dit seizoen als de belangrijkste aanvaller van Porto en was in tien competitiewedstrijden al goed voor zeven doelpunten. Ook maakte hij vier doelpunten in vier WK-kwalificatiewedstrijden met Portugal én drie doelpunten in de Champions League.

Dat is ook de scouts van Manchester United opgevallen. Met manager José Mourinho zou de nummer zes van de Premier League een streepje voor hebben, omdat de twee uit Portugal komen. Silva zou bovendien groot fan zijn van het werk van de Portugese manager. Silva heeft een prijskaartje van zestig miljoen euro.

United is hoe dan ook niet de enige kandidaat, meldt The Daily Record. Ook FC Barcelona, Real Madrid én stadgenoot Manchester City zitten op het vinkentouw. Silva wordt op Old Trafford gezien als een potentiële opvolger van Zlatan Ibrahimovic, van wie niet bekend is of hij na dit seizoen bij Manchester United blijft.