Claim rond Spurs-spits Kane blijkt onzin: Moet geen problemen opleveren

Claim rond Spurs-spits Kane blijkt onzin: "Moet geen problemen opleveren"

17-11-2016 19:42

Ondanks dat Harry Kane een dikke salarisverhoging wil bij Tottenham Hotspur, is hij erg tevreden bij de Londense club. Volgens manager Mauricio Pochettino heerst er geen onvrede bij de Spurs.

Kane verdient nu 70.000 euro per week, maar zou graag zien dat hij wekelijks 100.000 krijgt. Britse media schreven dat Kane op een transfer aasde, maar dat is volgens Pochettino onzin. Ook de contractonderhandelingen met doelman Hugo Lloris zouden moeizaam verlopen. "Je weet dat dat voor ons twee hele belangrijke spelers zijn", vertelt Pochettino aan The Daily Mail. "Maar ze hebben nu eenmaal een contract en ze zijn daar erg blij mee. Dat is het belangrijkste."

"Het klopt dat je je beste spelers wilt behouden en probeert te betalen naar wat ze waard zijn, maar de club doet het daarin uitstekend en de spelers ook. We kunnen ons hier niet druk om maken omdat de spelers zelf blij zijn", besloot de Argentijn. "Ik denk dat ze in gesprek zijn met de club over het verlengen of opwaarderen van hun contract. Het moet geen problemen opleveren."