Manchester United weer voor paal: fans overnachten stiekem op Old Trafford

Manchester United weer voor paal: fans overnachten stiekem op Old Trafford

22-11-2016 00:02

Manchester United is opnieuw in verlegenheid gebracht door een veiligheidsblunder. Twee supporters zonder toegangsbewijs slaagden erin om een nacht op Old Trafford door te brengen.

Dat meldt The Daily Mail. De twee buitenlandse studenten wilden koste wat kost de uitverkochte Premier League-topper tegen Arsenal (1-1) bijwonen en bedachten daarvoor een ingenieus plan. Op vrijdag kochten ze een kaartje voor een rondleiding, waarna ze zich verstopten in de toiletten.

In plaats van Old Trafford verlaten met de rest van de groep, sliepen ze een nacht in het stadion van Manchester. In de ochtend werd de supporters uiteindelijk ontdekt en in overleg met de politie naar huis gestuurd.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Manchester United in verlegenheid wordt gebracht door een veiligheidsblunder. In mei, op de laatste speeldag van het seizoen, moest de aftrap van het thuisduel met Bournemouth worden uitgesteld door de vondst van een verdacht pakketje op de toiletten. Het bleek later om een nepbom te gaan, die was achterlaten na een oefening.