Larsson wordt blij van Feyenoord: Hebben af en toe nog contact met elkaar

Larsson wordt blij van Feyenoord: "Hebben af en toe nog contact met elkaar"

22-11-2016 11:13
2

Henrik Larsson denkt dat het moeilijk wordt voor Feyenoord om op bezoek bij Manchester United opnieuw te stunten. De Zweed, die in zijn dagen als profvoetballer bij beide clubs speelde, acht de Rotterdammers echter niet kansloos.

"Ik geef ze zeker een kans, want in het voetbal is alles mogelijk, dat heeft ook de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen United bewezen", zegt Larsson, in de jaren negentig vier jaar Feyenoorder, in gesprek met Feyenoord Magazine. "Feyenoord heeft gewoon een goede ploeg, terwijl José Mourinho er nog niet helemaal uit lijkt te zijn hoe hij zijn elftal wil laten spelen en het team ook niet in de beste vorm steekt. Aan de andere kant weet ik uit eigen ervaring dat bijna geen enkele tegenstander op z'n gemak is wanneer ze op Old Trafford moeten spelen", aldus de Zweed, die op z'n oude dag nog drie maanden voor United speelde als huurling.

Wedden

Meer odds

"Het zal voor Feyenoord dus een stuk moeilijker worden dan thuis in De Kuip. Ik gun Feyenoord in elk geval het beste, ik word er blij van om te zien hoe goed het gaat dit seizoen, helemaal omdat Giovanni nu de trainer is. Onze vriendschap is er nog steeds, we hebben af en toe nog contact met elkaar", vervolgt Larsson, die nog een tip heeft voor de Feyenoorders. "De meeste voetballers dromen ervan om een keer op Old Trafford te mogen spelen. Als het dan zover is, moet je er vooral van gaan genieten en volle bak voor een goed resultaat gaan."