Moreno mist PSV-maatje tegen Atlético Madrid: Het is een belangrijk gemis

Moreno mist PSV-maatje tegen Atlético Madrid: "Het is een belangrijk gemis"

22-11-2016 19:19

De Champions League-ontmoeting van PSV met Atlético Madrid is een ideale mogelijkheid om de negatieve tendens te doorbreken. Dat stelt Héctor Moreno, daags voor het treffen in de Spaanse hoofdstad.

De PSV-verdediger sprak dinsdagavond op de persconferentie. "We moeten strijd leveren, voor ons is het een belangrijke wedstrijd. We kunnen niet meer door in de Champions League, maar wel in de Europa League", aldus Moreno, die kansen ziet. "Dit zijn ideale wedstrijden om de negatieve tendens te doorbreken."

Tegenvaller is het ontbreken van de niet fitte Andres Guardado. "Zijn afwezigheid is een belangrijk gemis omdat hij voor balans zorgt in het veld. Uiteraard is hij een belangrijke speler, maar ik ben er zeker van dat zijn vervanger zin heeft om te spelen", aldus Moreno.

De Mexicaan speelt woensdagavond in elk geval voor de laatste keer in Vicente Calderon. Het stadion van Atlético wordt na dit seizoen ingeruild voor een nieuw onderkomen. "We hebben mooie herinneringen aan Vicente Calderon, al was het resultaat bitter, omdat we zo dicht bij kwartfinales waren."