Persoonlijk succes bij PSV: Was blij. Hier droom je als kleine jongen van

Persoonlijk succes bij PSV: "Was blij. Hier droom je als kleine jongen van"

24-11-2016 07:03
1

Phillip Cocu beseft dat PSV over twee weken thuis tegen FK Rostov alles uit de kast moet halen om Europese overwintering veilig te stellen. Tegen Atlético Madrid ging het woensdagavond mis voor de Eindhovenaren (2-0), terwijl de Russische concurrent in de Champions League met 3-2 van Bayern München wist te winnen.

"Het is een andere uitgangspositie nu. Dat erken ik, maar we gaan ervoor strijden", zegt Cocu na de nederlaag in Spanje tegen het Eindhovens Dagblad. "We hebben tegen Rostov iets om voor te spelen. Die ploeg kan nu voor een gelijkspel bij ons gaan en wij moeten winnen." Door de nederlaag van PSV heeft de ploeg tot nu toe slechts één puntje bemachtigd. Concurrent Rostov heeft er door de zege op Bayern vier.

In Madrid was er persoonlijk succes voor Steven Bergwijn. De jonge aanvaller mocht van Cocu in de basis beginnen bij PSV. Hij baalde van het resultaat, maar genoot van de sfeer. "Natuurlijk. Ik kreeg vandaag (woensdag, red.) pas te horen dat ik zou spelen en was blij. Hier droom je als kleine jongen van en dan hoop je met iets weg te kunnen gaan. Jammer dat Gastón (Pereiro, red.) in de eerste helft die kans niet kon verzilveren. Ik vond dat hij gehinderd werd."