Vermoedelijke Feyenoord-opstelling: kranten zijn het niet met elkaar eens

Vermoedelijke Feyenoord-opstelling: kranten zijn het niet met elkaar eens

24-11-2016 07:20
6

De Telegraaf en het Algemeen Dagblad zijn het niet met elkaar eens over de vermoedelijke opstelling van Feyenoord voor het duel met Manchester United in de Europa League. De twee ochtendkranten komen met verschillende formaties op de proppen.

Zowel het AD als De Telegraaf verwachten een basisplaats voor Renato Tapia. Het AD verwacht hem echter op het middenveld als vervanger van de geblesseerde Karim El Ahmadi. De Telegraaf denkt dat Van Bronckhorst de Peruviaan in de verdediging posteert, naast Jan-Arie van der Heijden. Het AD denkt ook dat Wessel Dammers de vervanger is van de geschorste Eric Botteghin, die uit bij Zorya Luhanks (1-1) met rood van het veld gestuurd werd.

De Telegraaf voorziet een middenveld met Marko Vejinovic, Jens Toornstra en Tonny Vilhena en dus géén Dirk Kuyt. Voorin moeten Bilal Basacikoglu, Nicolai Jörgensen en Eljero Elia voor het gevaar gaan zorgen. Volgens het AD krijgt Jens Toornstra de voorkeur boven Basacikoglu. Diezelfde krant denkt ook dat het middenveld gevormd gaat worden door Tapia, Kuyt en Tonny Vilhena.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord volgens het Algemeen Dagblad: Jones; Karsdorp, Dammers, Van der Heijden, Nelom; Tapia, Kuyt, Vilhena; Toornstra, Jørgensen, Elia

Vermoedelijke opstelling Feyenoord volgens De Telegraaf: Jones; Karsdorp, Tapia, Van der Heijden, Nelom; Vejinovic, Toornstra, Vilhena; Basacikoglu, Jørgensen, Elia