Van Bronckhorst rekent op uitblinker: Verwachting is dat hij zondag kan spelen

Van Bronckhorst rekent op uitblinker: "Verwachting is dat hij zondag kan spelen"

25-11-2016 16:28

Giovanni van Bronckhorst gaat ervan uit dat Karim El Ahmadi aanstaande zondag inzetbaar is tegen FC Utrecht. De Marokkaanse middenvelder ontbrak donderdag tijdens de Europa League-clash met Manchester United (4-0 nederlaag) vanwege een voetblessure. 

El Ahmadi, dit seizoen één van de grote uitblinkers van de Eredivisie-koploper, bleef achter in Rotterdam om voor zichzelf te trainen. "De verwachting is dat hij zondag kan spelen", vertelt Van Bronckhorst voor de camera van Feyenoord TV. 

Al zijn spelers zijn ongeschonden uit de strijd op Old Trafford gekomen, aldus de Feyenoord-trainer. "We zullen vanmiddag (vrijdag, red.) nog gaan trainen en de jongens laten masseren en het herstelprogramma aanbieden, maar op dit moment zie ik daar geen problemen."

Zondag volgt dus een bezoek aan stadion Galgenwaard, waar Feyenoord al sinds 2006 niet meer heeft verloren. "Het is een team dat goed in elkaar zit en waartegen we vorig jaar mooie wedstrijden hebben gespeeld, met name in de bekerfinale. Maar het is nu een nieuw seizoen en wij willen na een verlies natuurlijk weer winnen en de koppositie behouden."