'Dortmund mengt zich in strijd om Ajax-bekende en doelwit van Bayern'

'Dortmund mengt zich in strijd om Ajax-bekende en doelwit van Bayern'

27-11-2016 12:12
9

Bayern München heeft interesse in voormalig Ajax-doelwit Leon Bailey, maar is niet de enige club met interesse. Borussia Dortmund is volgens het Duitse Sport1 ook geïnteresseerd in de aanvaller van KRC Genk.

Zelfs Manchester United en Paris Saint-Germain worden genoemd als clubs die interesse hebben in de buitenspeler. Bayern heeft het contract van een andere flankaanvaller, Franck Ribéry, net verlengd, maar is altijd op zoek naar de grootste talenten. Het lijkt erop dat ook Arjen Robben zijn contract gaat verlengen, maar Bailey wordt al de toekomstige opvolger van de Nederlander genoemd.

Wedden

Meer odds

Met Bailey werd er in een interview specifiek gesproken over Manchester United. "Ik wil bij mijn volgende ploeg de garantie hebben dat ik speel", vertelde Bailey daarover. Iets later zette hij dat zelf recht op Instagram. "Ik heb nooit gezegd dat ik garanties wil bij mijn volgende club. Ik respecteer Man Utd en alle andere ploegen die in mij interesse tonen. Bij elke ploeg zal ik strijden voor mijn plaats. Genk zal altijd een bijzondere plaats hebben."