Stilte rond contractsituatie Van Bronckhorst: 'Ik zou het gek vinden'

Stilte rond contractsituatie Van Bronckhorst: 'Ik zou het gek vinden'

28-11-2016 15:18
20

Het blijft opvallend lang stil rond de contractsituatie van Giovanni van Bronckhorst in Rotterdam. De verbintenis van de Feyenoord-trainer loopt komende zomer af. Van Bronckhorst en technisch directeur Martin van Geel willen niets zeggen over eventuele verlenging. 

NOS-commentator Jeroen Elshoff zou het raar vinden als de Eredivisie-koploper besluit om afscheid te nemen van de oefenmeester. "Je weet dat je, als je kiest voor hem als hoofdcoach, dat het even tijd nodig heeft om goed te worden. Het is een ervaringsvak. Dan zou ik het gek vinden als Feyenoord nu stopt, terwijl hij juist stappen heeft gemaakt met de club", tekent RTV Rijnmond op uit zijn mond.

Feyenoord-watcher Mikos Gouka is een iets andere mening toegedaan. "Het ligt eraan over welke termijn je praat. Zoals het er nu voor staat. zou je zeggen dat hij rustig verder kan. Maar vorig jaar ging het ook slecht en voor een trainer die twee jaar op rij een slechte periode heeft, is het moeilijk om nog een derde jaar in te gaan. Ik kan mij voorstellen dat ze nog even wachten."