Vertrekwens van PSV'er: Dat ik dan niet speel is natuurlijk pijnlijk

Vertrekwens van PSV'er: "Dat ik dan niet speel is natuurlijk pijnlijk"

28-11-2016 23:21
13

Simon Poulsen heeft de hoop op speeltijd bij PSV zo langzamerhand een beetje opgegeven. De linksback was buitengewoon teleurgesteld dat hij afgelopen weekend tegen ADO Den Haag niet in actie kwam.

"Er zat afgelopen weekend geen echte linksback in de selectie. Als je dan weer niet speelt, is dat natuurlijk een teleurstelling", zei Poulsen na de 2-4 nederlaag van Jong PSV tegen FC Oss tegen het Eindhovens Dagblad. "Ik train goed en zal dat blijven doen. Vorig seizoen had ik te maken met veel blessures, maar nu ben ik fit. Of ik het vertrouwen heb? Het is niet aan mij om daar iets over te zeggen, maar het feit dat ik niet speel is natuurlijk pijnlijk."

Poulsen overweegt een vertrek. "In de winterstop kijk ik of ik de situatie kan verbeteren en hoop ik een stap te kunnen maken. Bij voorkeur naar het buitenland en dat zou ook Denmarken kunnen zijn, maar het hoeft niet. Ik ben 32, maar heb nog een paar mooie jaren voor de boeg", aldus de vleugelverdediger, die on het verleden onder meer bij AZ speelde.