Italiaanse media speculeren over Napoli-interesse in Ajacied: 'Ze mogen bellen'

Italiaanse media speculeren over Napoli-interesse in Ajacied: 'Ze mogen bellen'

30-11-2016 15:48
18

SSC Napoli is volgens Italiaanse media één van de clubs die de verrichtingen van Ajax-revelatie Kasper Dolberg op de voet volgt. Jens Steffensen, de zaakwaarnemer van de Deense spits, weet vooralsnog van niets. 

Radiostation Radio CRC belde dinsdagavond met Steffensen. "Napoli in de markt voor Dolberg? Daar weet ik niets van, ik heb zelf geen contact gehad met de club. Ik hoor nu pas van jullie dat er blijkbaar interesse is in Kasper vanuit Napels."

"Het gaat inderdaad erg goed bij Ajax. Kasper is een nummer 9 die eventueel ook op de vleugel uit de voeten kan", vervolgt de Deense spelersmakelaar. "Napoli is een mooie, grote club. In het voetbal is alles mogelijk, maar ik herhaal: tot vandaag heb ik met niemand van Napoli gesproken. Ik ben niet benaderd, maar natuurlijk mogen ze mij altijd bellen."

Dolberg (19) maakte dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. De aanvaller scoorde al acht keer in de Eredivisie en heeft inmiddels ook zijn debuut voor Denemarken gemaakt. Ook onder meer Manchester City wordt gelinkt aan Dolberg.