Limburgs avontuur voor Demouge (34): 'Hij kan een meerwaarde zijn'

Limburgs avontuur voor Demouge (34): 'Hij kan een meerwaarde zijn'

30-11-2016 16:49
7

Frank Demouge gaat het avontuur als amateurvoetballer aan. Dat meldt 1 Limburg. De 34-jarige spits, die tot voor kort bij het Belgische Knokke FC speelde, gaat aan de slag bij tweedeklasser RKSV Heer.

Demouge, oud-speler van onder meer Willem II en Roda JC, gaat in Limburg bij zijn schoonbroer in het team voetballen. "Frank woont samen met een meisje uit Heer en bovendien speelt zijn schoonbroer Scott Ropers bij ons in het eerste elftal", weet Heer-voorzitter Ruby Koenen te melden. "Frank is iemand die zowel in als buiten het veld een meerwaarde kan zijn en hij is begaan met het lot van jonge spelers." Demouge trainde al een tijdje mee met Heer.

Demouge begon zijn profcarrière in 2001 bij NEC. In Nederland speelde de 34-jarige spits ook nog voor FC Eindhoven, FC Den Bosch, FC Utrecht en Willem II en Roda JC. De goalgetter week één keer uit naar een Engelse club. In het seizoen 2012/2013 kwam Demouge in twee wedstrijden tot 101 minuten namens Bournemouth. In zijn laatste seizoen bij Roda - in de Jupiler League - maakte de spits vijf doelpunten.