'Van der Vaart is de slechtste superster waar ik ooit tegen heb gespeeld'

'Van der Vaart is de slechtste superster waar ik ooit tegen heb gespeeld'

02-12-2016 09:58
12

Rafael van der Vaart krijgt nog niet heel veel lof in Denemarken. De aanvallende middenvelder tekende afgelopen zomer bij FC Midtjylland, maar kan zijn club én tegenstanders nog niet echt imponeren.

Van der Vaart verloor met zijn club met 2-1 van Silkeborg en werd gevraagd naar het niveau van de Deense Super League. "Als ik dit zie, is het misschien wel het slechtste team waar ik ooit tegen heb gespeeld. Normaal zouden we met 5-0 of 6-0 winnen", zei Van der Vaart na afloop tegenover Jyllands Posten. Simon Skou Jakobsen van Silkeborg daagde Van der Vaart vervolgens uit op Twitter.

'Van der Vaart is de slechtste superster waar ik ooit tegen heb gespeeld', stelde Jakobsen. Wie was de beste? Met een knipoog: 'Waarschijnlijk Soren Larsen.' In het duel met Silkeborg startte Van der Vaart overigens niet. "Waarom niet? Dat moet je aan de trainer vragen", zei hij. De reden was dat Van der Vaart 'niet de vorm heeft om drie duels in zes dagen te spelen'. "We hebben er inderdaad over gesproken. Maar ik hoop wel meer te spelen na de winterstop."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast