Kuyt baalt: Die hebben misschien een bepaalde rancune tegen Feyenoord

Kuyt baalt: "Die hebben misschien een bepaalde rancune tegen Feyenoord"

04-12-2016 17:06
7

Dirk Kuyt is niet te spreken over de rol die de media de afgelopen weken speelde. Na de mindere resultaten van Feyenoord werd er volop gesproken over een nieuwe dip. Kuyt is dan ook erg blij met de 6-1 zege op Sparta Rotterdam.

Kuyt kwam dan ook handenwrijvend aan bij FOX Sports. "Dat mag ook wel, als je zo'n uitslag neerzet, met zulke mooie goals. Dan mag je tevreden zijn. Geweldige goals, de ene nog mooier dan de ander. We hebben goed en zorgvuldig gespeeld en kwamen niet in de problemen. Jammer dat je een goal tegen krijgt, het was mooier geweest als we de nul hadden gehouden. Maar we moeten maar eens stoppen met zeuren na zo'n zege."

"Ik vind het niet zo boeiend wat andere mensen zeggen, wat bepaalde media zeggen. Die hebben misschien een bepaalde rancune tegen Feyenoord, ik weet het niet. In het seizoen kan je nooit elke wedstrijd goed spelen", aldus Kuyt, die donderdag opnieuw tegen zijn oude club Fenerbahçe speelt in de Europa League. De Rotterdammers hebben nog een kans om te overwinteren in Europa.