Update: PSV heeft 'niet geïnformeerd of gekeken' naar aanvaller van 4 miljoen

Update: PSV heeft 'niet geïnformeerd of gekeken' naar aanvaller van 4 miljoen

06-12-2016 16:22
22

In de zoektocht naar vers bloed voor de aanval is PSV uitgekomen in Bulgarije. Virgil Misidjan, een Nederlandse aanvaller in dienst van Ludogorets, wordt in de gaten gehouden.

Dat meldt het Bulgaarse 7 Din Sport maandag. Dat het PSV menens is, blijkt uit het feit dat dinsdagavond een Eindhovense delegatie op de tribune zit voor Misidjan. Ludogorets speelt dan in de Champions League tegen Paris Saint-Germain.

De hoofdreden voor de belangstelling van PSV voor Misidjan: het doelpuntenprobleem. Ook afgelopen zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Roda JC kwam de ploeg van trainer Phillip Cocu niet tot scoren. Luuk de Jong was dit seizoen pas vier keer trefzeker in de Eredivisie, terwijl ook de buitenspelers – met uitzondering van Gaston Pereiro – de weg naar het doel nauwelijks kunnen vinden.

Misidjan moet volgens Bulgaarse media de druk op de PSV-aanval verlichten door in de winterstop over te komen van Ludogorets. Een abc'tje wordt dan hoe dan ook niet. Misidjan, die bij koploper van Bulgarije niet altijd kan rekenen op een basisplaats, heeft een contract tot medio 2018. Ludogorets betaalde in 2013 ruim zeven ton voor Misidjan aan Willem II.

Update 6/12 16.22 uur: PSV heeft dinsdag aan het Eindhovens Dagblad laten weten dat het gerucht rond Misidjan niet klopt. De watervlugge aanvaller is vorig jaar inderdaad aangeboden aan de Eindhovenaren, maar op dit moment speelt er niets. Er is 'niet gekeken of geïnformeerd' naar de oud-speler van Willem II, die zo'n vier miljoen euro moet kosten.