Dost is een goeie maat van me geworden. Hij appte nog dat hij het balen vond

"Dost is een goeie maat van me geworden. Hij appte nog dat hij het balen vond"

dinsdag 6 december 2016 om 10:42

Jeroen Zoet moet en zal met Oranje aanwezig zijn op het WK 2018. De PSV-doelman geniet telkens weer met volle teugen als hij zich mag melden bij het Nederlands elftal, vertelt hij in gesprek met magazine Helden. Dat hij het WK 2014 miste, was dan ook een 'klapje'. 

"Het blijft elke keer weer gaaf om me te ­melden bij het Nederlands elftal. Ook leuk om die jongens weer te zien. Bas Dost is een goeie maat van me geworden. Hij appte nog dat hij het balen vond dat ik er de laatste ­interlands tegen België en Luxemburg door een bovenbeenblessure niet bij kon zijn."

"Dat eindtoernooi wil ik nu graag ook een keer meemaken met Oranje. Wesley S­neijder heeft me weleens verteld hoe dat is, dat moet fantastisch zijn", vervolgt de goalie. "Hoe dicht ik bij de definitieve selectie zat voor het WK 2014, weet ik niet. Ik heb heel hard en goed getraind in Hoenderloo, maar liep destijds op dat niveau nog wel een beetje op m'n tenen."

"Ik viel ­uiteindelijk af. Dat was een klapje, maar ik kon dat snel verwerken en ging op vakantie. Nu zie ik het als een hele mooie ervaring op weg naar het WK 2018. De kwalificatie móét lukken. Het gaat niet altijd om het ­beste voetbal, maar wel om winnen. Kijk naar Portugal dat Europees kampioen is ­geworden, ook niet met het beste spel."

Poll

Hoort Zoet de nummer één van Oranje te zijn?

(492 stemmen)

Plaats een reactie

dinsdag 6 december 2016 om 13:19
Eerst van die corrupte bende af en dan pas over eindronde praten.
Had maar bij ajax gespeeld dan zou je dit probleem nooit hebben gehad?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

"Dost is een goeie maat van me geworden. Hij appte nog dat hij het balen vond"