Ik zie het zelfs gebeuren dat PSV met een grote uitslag gaat winnen

"Ik zie het zelfs gebeuren dat PSV met een grote uitslag gaat winnen"

Gepubliceerd: dinsdag 6 december 2016 om 15:44di 06-12-2016 om 15:44

Ronald Waterreus zou het zeer teleurstellend vinden als PSV er niet in slaagt om Europees te overwinteren. Dinsdagavond móéten de Eindhovenaren in eigen huis winnen van FK Rostov om op de derde plek te eindigen in Champions League-poule D. 

"We kunnen wel van een klein debacle spreken als ze zich niet plaatsen voor de Europa League", aldus de voormalig PSV-keeper in gesprek met NUSport. "Twee van de drie prijzen kunnen dit seizoen dan al niet meer gewonnen worden. In deze poule lager dan de derde plek eindigen is niet best."

Waterreus heeft overigens vertrouwen in een goed resultaat. "Ik kan me niet voorstellen dat PSV niet gaat winnen. Als ze voor staan moet Rostov komen, dan gaan er ruimtes ontstaan. Ik zie het zelfs gebeuren dat PSV met een grote uitslag gaat winnen."

Ramselaar
Op het middenveld van PSV zullen veel ogen gerichten zijn op Bart Ramselaar. Bij afwezigheid van onder meer Andrés Guardado en Jorrit Hendrix moet hij het laten zien. "Hij speelt veel en is inmiddels geselecteerd voor Oranje, dan is het logisch dat er wat van hem wordt verwacht", stelt Waterreus. 

"De mensen die realistisch zijn zullen het hem echter nooit kwalijk kunnen nemen als het vanavond misgaat. Het is mooi als hij de ploeg op sleeptouw kan nemen, maar mensen moeten niet gaan roepen dat hij het niveau niet aankan als dat niet het geval is."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat PSV thuis winnen van Rostov?

Ja
60%
Nee
40%
(286 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws