'PSV-doelwit' reageert: 'Ik sta open voor een stap naar een Nederlandse topclub'

'PSV-doelwit' reageert: 'Ik sta open voor een stap naar een Nederlandse topclub'

07-12-2016 21:56
6

Virgil Misidjan weet niets van een mogelijke transfer naar PSV. De 23-jarige aanvaller, die dinsdag scoorde voor Ludogorets in de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain (2-2), laat het aan zijn zaakwaarnemer.

Misidjan werd deze week door Bulgaarse media gelinkt aan een winterse overstap naar PSV. "Daar ben ik niet mee bezig, daar is mijn zaakwaarnemer voor. Ik sta zeker open voor een stap naar een Nederlandse topclub, maar elke speler droomt er ook van om in de Premier League of de Bundesliga te spelen", vertelt hij aan Voetbal International.

"Voorlopig verwacht ik het seizoen hier af te maken. Daarna zullen we wel zien wat op mijn pad komt", vervolgt Misidjan, die bezig is aan zijn vierde seizoen bij Ludogorets. "Elke speler streeft ernaar om het maximale uit zijn carrière te halen. Ik denk niet dat ik hier op mijn top zit."

Dinsdagavond was de oud-speler van Willem II goud waard voor zijn club, door de openingstreffer te maken op bezoek bij PSG. Het leverde de Bulgaarse koploper uiteindelijk een 2-2 geljkspel en een Europa League-ticket op. "Dat moment zal ik niet snel vergeten. Al was het nog veel leuker geweest als we die wedstrijd hadden gewonnen."