PSV-nieuws: Locadia-rentree pas na winterstop, goed nieuws over middenvelder

PSV-nieuws: Locadia-rentree pas na winterstop, goed nieuws over middenvelder

08-12-2016 07:08
8

PSV rekent voor de winterstop niet meer op de rentree van Jürgen Locadia. De aanvaller staat al sinds augustus aan de kant met een liesblessure, maar het herstel duurt langer dan gedacht. De topper tegen Ajax komt te vroeg voor de spits.

Locadia raakte in het competitieduel met FC Groningen (0-0) geblesseerd aan zijn lies. Aanvankelijk werd er gedacht dat het herstel twee maanden in beslag zou nemen, maar die inschatting blijkt achteraf onjuist. PSV tilt de rentree van Locadia over de winterstop heen. Wel was er goed nieuws over met name Jorrit Hendrix. De middenvelder maakt komende vrijdag zijn rentree voor Jong PSV. De beloftenploeg speelt dan tegen Jong Ajax in de Jupiler League. Hendrix raakte in september geblesseerd aan zijn knie tijdens het Champions League-duel met FK Rostov (2-2).

Ook het herstel van Andrés Guardado verloopt voorspoedig. De Mexicaan keert komend weekend terug naar Nederland, waar PSV hem klaar gaat stomen voor de topper tegen Ajax, meldt het Algemeen Dagblad. Guardado raakte geblesseerd aan zijn hamstring tijdens een interland van Mexico tegen de Verenigde Staten (1-2 winst). Trainer Phillip Cocu kan tegen Go Ahead Eagles weer beschikken over Jetro Willems, die een hoofdblessure opliep.