Ik heb me geen moment onveilig gevoeld. We hebben geluisterd naar hun frustratie

"Ik heb me geen moment onveilig gevoeld. We hebben geluisterd naar hun frustratie"

12-12-2016 08:12
1

Dat het bij NAC Breda rommelt, mag een understatement worden genoemd. De club uit Breda ging afgelopen vrijdag met 6-2 onderuit bij FC Eindhoven, waarna de spelersbus van NAC werd opgewacht door een groep fans. De club wilde wat terug doen voor de supporters.

"Met de ervaren jongens is in de kleedkamer besloten om het geld van het kaartje (8,50, red.) terug te betalen aan onze fans. Het minste wat we konden doen", zegt Haemhouts in BN De Stem. "Ze stonden daar terecht na onze wanprestatie."

Wedden

Meer odds

Ook trainer Marinus Dijkhuizen ligt onder vuur. "Ik heb me geen moment onveilig gevoeld. We hebben geluisterd naar hun frustratie", aldus Dijkhuizen. "En samen een biertje gedronken en met elkaar gesproken. Logisch dat er onbegrip heerst. NAC is een belangrijk deel van hun leven."

Volgens Haemhouts staat de positie van Dijkhuizen niet ter discussie. "Wij staan achter de trainer. Hij heeft onze volledige steun en staat totaal niet ter discussie. Het geloof is er dat het beter kan gaan. In eerdere wedstrijden dit seizoen hebben we aangetoond dat we in de top vijf kunnen eindigen."