'Jupiler League-sensatie vervolgt nachtmerrie door uitgebleven belangstelling'

'Jupiler League-sensatie vervolgt nachtmerrie door uitgebleven belangstelling'

Gepubliceerd: woensdag 21 december 2016 om 14:38wo 21-12-2016 om 14:38

Tarik Tissoudali staat mogelijk voor een snelle terugkeer naar Nederland. De aanvaller komt nauwelijks aan de bak bij het Franse Le Havre, maar een ontsnapping lonkt.

Tissoudali wacht nog op zijn eerste minuten in de Ligue 2 en speelt zijn wedstrijden op achterafveldjes met de beloften. Dat was niet waarop de 23-jarige aanvaller gehoopt had toen hij afgelopen zomer Telstar verruilde voor Le Havre.

Een huurtransfer tot het einde van het seizoen is daardoor een reële optie. Tissoudali staat volgens NH in de belangstelling van Portugese én Nederlandse clubs. Het zou gaan om clubs uit de Eredivisie. Afgelopen zomer waren sc Heerenveen en Heracles Almelo nog voor hem in de markt.

Tissoudali koos toen echter verrassend voor Le Havre. In de Jupiler League maakte hij vorig seizoen veel indruk, met 19 doelpunten in 36 optredens voor Telstar.

Update 21/12 13.38: Het ziet er vooralsnog niet naar uit dat Tarik Tissoudali terugkeert naar Nederland. Geen enkele club is tot op heden concreet geworden voor de aanvaller, die zich daardoor op 1 januari 2017 weer lijkt te gaan melden bij Le Havre. Dat meldt NH. In Frankrijk komt hij niet aan spelen toe.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws