Bayern komt met heuglijk nieuws: superster tekent bij tot zomer van 2021

Bayern komt met heuglijk nieuws: superster tekent bij tot zomer van 2021

13-12-2016 15:25
8

Groot nieuws uit München. Robert Lewandowski heeft dinsdagmiddag zijn handtekening gezet onder een nieuw megacontract bij Bayern München. De Poolse superspits ligt nu vast tot de zomer van 2021. 

Der Rekordmeister maakt dat bekend via de officiële kanalen. Duitse media speculeerden deze week al over naderend contractnieuws. Nu blijkt Lewa (28) zijn toekomst inderdaad verbonden te hebben aan die van regerend landskampioen Bayern. De oud-speler van onder meer Borussia Dortmund speelt sinds de zomer van 2014 bij de club van Arjen Robben. 

"Ik ben heel blij dat de onderhandelingen met Bayern afgerond zijn  en dat ik nog een aantal jaar langer bij Bayern blijf. Deze club en ikzelf hebben hoge doelstellingen voor de komende seizoenen", vertelt Lewandowski op de website van Bayern. 

Directeur Karl-Heinz Rummenigge is verguld met de contractverlenging. "Robert is één van de beste spitsen ter wereld. We zijn blij dat hij de komende jaren het shirt van Bayern blijft dragen." Het volgende doel van Bayern is verlenging van de verbintenis van Robben. Het contract van de 32-jarige Nederlander loopt op 1 juli 2017 af.