Hartkwaal zorgt voor zoektocht Go Ahead: 'Hij was baas op het middenveld'

Hartkwaal zorgt voor zoektocht Go Ahead: 'Hij was baas op het middenveld'

14-12-2016 09:09
4

Go Ahead Eagles wil proefspelers Willie Overtoom en Daniel Crowley graag nog langer testen. Trainer Hans de Koning denkt dat het tweetal wat kan toevoegen aan zijn team, nu Sinan Bytyqi niet lijkt terug te keren vanwege een hartkwaal.

Het lijkt er sterk op dat de twee ook in de eerste trainingsweek in januari mogen aansluiten. De Koning is in ieder geval te spreken over het duo. Hij begint over Overtoom in De Stentor: "Voetballen verleer je niet en conditioneel viel hij ook niet tegen. We hebben pittig getraind, maar hij heeft het goed volgehouden. Willie brengt veel ervaring mee. Hij was de baas op het middenveld van Heracles."

Wedden

Meer odds

Overtoom hield zichzelf fit sinds de zomer, toen hij clubloos werd. "We hebben op 2 mei een tweeling gekregen. We hadden al twee kinderen. Vanwege de drukte thuis heb ik niet bij een club kunnen trainen." Over Crowley is De Koning ook lovend. "Ik ben hartstikke tevreden over deze jongen. (…) Het probleem is wel dat hij niet altijd even goed omschakelt. Maar dat is bij te leren. Dat hebben we bij Bytyqi ook gezien. Ik zou Crowley graag nog een weekje langer op proef houden."