Elia wijst naar 'Ajax-filmpje': 'We hebben één dag waarop we even gek doen'

Elia wijst naar 'Ajax-filmpje': 'We hebben één dag waarop we even gek doen'

14-12-2016 13:35
7

Feyenoorder Eljero Elia, die na een sterke start tegen FC Groningen wegviel door een blessure maar zijn vorm momenteel weer hervonden heeft, beleeft naar eigen zeggen het mooiste jaar uit zijn loopbaan. De aanvaller speelt woensdagavond in de KNVB Beker met Feyenoord tegen ADO Den Haag. 

"Weet je hoe het hier aan toe gaat in de groep? We hebben één dag waarop we blij zijn en even gek doen na een overwinning", aldus de 29-jarige Elia in De Telegraaf. "Je hebt toch ook dat filmpje gezien van onze spelersgroep toen Ajax bij Twente verloor? Zag je die ontlading? De volgende dag gaat de knop weer om en hoor je niemand meer over de laatste overwinning. Dan wordt er weer de hele week gebikkeld. Zo hoort het ook."

Wedden

Meer odds

Elia is blij met de instelling van zijn ploeg. "Het is gewoon een goede groep die in een concurrentiestrijd met Ajax is verwikkeld en zelf kampioen wil worden. Dat spreken we uit en daar lopen we dus niet voor weg. Maar we wanen ons nog lang niet kampioen. Dat is een heel verschil. We weten dat we nog heel veel moeten doen om dat te bereiken."