Kraay tekent contract: Door mijn naam kan je een streep zetten

Kraay tekent contract: "Door mijn naam kan je een streep zetten"

16-12-2016 15:44
6

Hans Kraay jr. gaat voorlopig niet aan de slag in het betaalde voetbal. De presentator, analyticus en tv-persoonlijkheid heeft zijn contract als trainer van FC Lienden met een seizoen verlengd.

Met de contractverlenging komt er ook een plotseling einde aan de berichten die Kraay linkten aan een overstap naar NAC Breda. Hij was naar verluidt in beeld om Marinus Dijkhuizen op te volgen. "Door mijn naam kan je een streep zetten", reageert hij tegenover FOX Sports.

"NAC en ook De Graafschap zitten diep in mijn hart. Maar ik hoop dat Marinus Dijkhuizen het gewoon redt, want dat lijkt me een goede trainer en een goede vent", vervolgt Kraay, die met Lienden op de tiende plaats staat in de Tweede Divisie. Hij beschikt inmiddels over de benodigde papieren om als hoofdtrainer aan de slag te gaan in het betaald voetbal.

Dat ziet Kraay voorlopig niet zitten. "Als ik één ding geleerd heb is het nooit 'nooit' zeggen. Maar op dit moment bevalt het werk voor FOX Sports, Voetbal Inside en FC Lienden te goed. Dat werk zou ik niet kunnen doen als ik trainer bij een betaaldvoetbalclub ben."