'Strenge' Ten Hag 'geen fan van FOX Sports': Misschien mag hij jullie niet echt

'Strenge' Ten Hag 'geen fan van FOX Sports': "Misschien mag hij jullie niet echt"

17-12-2016 21:20
2

Het duel tussen Roda JC en FC Utrecht was bijzonder speciaal omdat het een duel was tussen twee neven. Roda JC-middenvelder Mikhail Rosheuvel mocht het opnemen tegen Darren Rosheuvel van Utrecht.

"We hebben veel met elkaar en zien elkaar regelmatig. Het is zeker mooi als je dan tegen elkaar mag spelen", zegt Mikhael bij FOX Sports. Darren schudt het hoofd. "Ik ben het niet met hem eens. Ik mag hem eigenlijk niet", grapt de Utrecht-speler. "Grapje. We hebben inderdaad regelmatig contact. Gister (vrijdag, red.) hebben we ook met elkaar gesproken. Het is een goede gozer."

Darren kreeg na afloop van het duel, dat in 0-0 eindigde, van trainer Erik ten Hag te horen dat er goed uitgerust moet worden voor de tweede seizoenshelft. FOX-verslaggever Hans Kraay jr. vraagt zich vervolgens af wat voor man Ten Hag is en of hij niet heel streng is. "Hij houdt wel van een grapje." Kraay jr. zegt dat hij dat voor hem goed verbogen houdt. "Ik denk het wel, ja. Misschien mag hij jullie niet echt", sluit Darren af.