Zwolle-captain is er klaar mee: 'De kans is aanwezig dat ik dronken word'

Zwolle-captain is er klaar mee: 'De kans is aanwezig dat ik dronken word'

18-12-2016 21:04
5

Bram van Polen is blij dat de winterstop aanvangt. De verdediger van PEC Zwolle kreeg zondag rood in het duel met Heracles Almelo (3-0) een rode kaart en heeft het even helemaal gehad.

Van Polen brieste woensdag nog over de rode kaart van ploeggenoot Dirk Marcellis, maar werd in het Polman Stadion zelf van het veld gestuurd. Na een uur kreeg hij zijn tweede gele kaart nadat hij Robin Gosens naar het gras had gewerkt. "Ik denk dat ik dezelfde termen als die ik woensdag voor de camera heb gegooid, nu voor mezelf kan gebruiken", zegt de aanvoerder tegen FOX Sports.

"Met name bij die tweede kaart moet ik echt een stukje slimmer zijn. Hij deed het slim, liet zich meteen vallen", aldus Van Polen, die eerder al Bart Schenkeveld de kleedkamers zag opzoeken. Django Warmerdam, Queensy Menig en Danny Holla vielen geblesseerd uit. "Alles valt in ons nadeel. Dat kunnen we onszelf verwijten hoor, maar ik ben er nu wel even klaar mee."

"Ik denk dat het goed is dat het nu winterstop is, dat we de koppies kunnen leegmaken", vervolgt de rechtsback die met Zwolle zestiende staat. "Ik ga vanavond nog Sinterklaas vieren en een paar biertjes nemen. De kans is wel aanwezig dat ik dronken ga worden."