'Tannane moet doelpuntenprobleem van Premier League-club gaan verhelpen'

'Tannane moet doelpuntenprobleem van Premier League-club gaan verhelpen'

19-12-2016 14:18
8

Voor Oussama Tannane lonkt een transfer naar de Premier League. Hull City houdt de 22-jarige aanvaller van Saint-Etiénne nauwlettend in de gaten, weet Voetbal International. In januari 2016 verkaste Tannane van Heracles Almelo naar de Ligue 1. 

Een jaar later maakt de vleugelaanvaller mogelijk dus wéér de overstap naar een nieuwe club. Bij Saint-Etiénne speelde Tannane sinds zijn komst veertig officiële duels. Daarin was hij vijf keer trefzeker. Momenteel staat zijn Franse werkgever op de negende plaats in de competitie. Eerder deze maand werd de volgende ronde van de Europa League bereikt. Daarin treft Saint-Etiénne het grote Manchester United.

Of Tannane die clash meemaakt, is dus de vraag. Hull City lonkt nadrukkelijk naar de aanvaller, die in Nederland voor Ajax, Zeeburgia, PSV, FC Utrecht en sc Heerenveen speelde en tussen 2013 en 2016 furore maakte in Almelo. The Tigers zijn na zeventien speelrondes in de Premier League hekkensluiter. Manager Mike Phelan is op zoek naar doelpuntenmakers. Deze jaargang maakte promovendus Hull pas veertien doelpunten.