Koeman verliest in blessuretijd: 'Acht minuten blessuretijd bleken te lang'

Koeman verliest in blessuretijd: 'Acht minuten blessuretijd bleken te lang'

19-12-2016 23:29
1

Everton slaagde er maandagavond niet in om een overwinning te boeken in de Merseyside-derby. Liverpool stapte in blessuretijd met een overwinning van het veld, waardoor Ronald Koeman met een teleurgesteld de media te woord stond.

"Natuurlijk is dit een grote teleurstelling", blikte Koeman na afloop terug met het clubkanaal van Everton. "Ik vond dat we erg goed speelden. In de eerste 45 minuten waren we zelfs geweldig, maar verzuimden we om te scoren. Anders hadden we in de tweede helft met meer vertrouwen gespeeld. Liverpool kreeg wat meer kansen. Uiteindelijk bleken acht minuten blessuretijd te lang om een punt binnen te slepen."

Mané tekende in de blessuretijd uiteindelijk voor de winnende treffer, waardoor Everton met lege handen achterbleef en Liverpool onder aanvoering van een uitzinnige Jurgen Klopp met een lach het veld afstapte. "We hadden wat meer geluk nodig. Vandaag verdienden we het niet om te verliezen, maar soms krijg je in het leven niet altijd wat je verdient", besloot Koeman.