Mourinho voelt zich slecht over Memphis: Om eerlijk te zijn: heb ik niet gedaan

Mourinho voelt zich slecht over Memphis: "Om eerlijk te zijn: heb ik niet gedaan"

21-12-2016 17:51
5

In een groot interview met Sky Sports toont Manchester United-manager José Mourinho berouw over de manier waarop hij met Memphis Depay is omgegaan. Net als Ashley Young komt de aanvaller nauwelijks aan spelen toe op Old Trafford.

"Ik heb slechte gevoelens richting mijzelf over het feit dat ik niet iedereen een echte kans heb gegeven. Er zijn een paar posities in het team waar we overbezet zijn", zegt Mourinho. "Om eerlijk te zijn heb ik spelers als Ashley Young en Memphis Depay niet echt een reeks wedstrijden gegeven om te spelen, om zich te bewijzen. Dat geeft me een slecht gevoel."

Wedden

Meer odds

Voor Memphis lijkt er in de winterse transferperiode in ieder geval een einde te komen aan zijn verblijf op Old Trafford. Over mogelijke versterkingen zegt Mourinho: "Ik blijf het zeggen: ik ben blij met mijn selectie. Ik geloof meer in de zomermarkt dan in de wintermarkt. Meer tijd, meer keuze, dat is beter. Maar laten we afwachten wat er gaat gebeuren."

"ALs we een speler kopen, kopen we er één. Niet twee, drie of vier. Als we de deur openzetten voor iemand om te vertrekken is dat niet omdat we hem weg willen hebben. Dat is dan omdat diegene echt heel graag weg wil", aldus Mourinho.