Brands voorziet enerverende transferwindow PSV: Er speelt iets

Brands voorziet enerverende transferwindow PSV: "Er speelt iets"

21-12-2016 20:42
7

PSV gaat een enerverende transferwindow tegemoet. Dat zegt technisch manager Marcel Brands in gesprek met Voetbal International. Hij verwacht onder meer beweging rond Luciano Narsingh en Florian Jozefzoon.

"Ik heb niet het gevoel dat het een bloedeloze winterstop wordt. Ik kan het nog nergens op baseren. Er speelt iets met Luciano Narsingh, Florian Jozefzoon heeft aangegeven dat hij graag wil gaan spelen, Simon Poulsen heeft gezegd dat hij om zich heen wil kijken én natuurlijk kijken we zelf ook nog rond", aldus Brands. "Normaal is het in de winter iets rustiger. Ik heb nu wel het idee dat er meerdere dingen spelen. Maar het kan ook zo zijn dat er niks gaat gebeuren met die jongens."

Met de tegenvallende prestaties van de eerste seizoenshelft heeft de transferactiviteit in Eindhoven weinig te maken, stelt Brands. "Het is niet dat er blinde paniek is. Ik moet ons voorbereiden voor als er iets gebeurt. Gisteren hebben we met de technische staf gezeten en vanmorgen met de scouting. Dan kijk je naar de lijstjes die we heel het jaar voorbereiden. Je moet alert zijn, wat als er bij ons iets gebeurt?"